top of page
Etsi
  • Writer's pictureMiika Pelkonen

Ravintolataikuuden SM-kilpailut

Perinteiset Suomen Taikurit Ry:n järjestämät Ravintolataikuuden SM-kilpailut järjestetään 3.10. Teatteriravintola Nyyrikissä (Pohjolankatu 2, Helsinki). Kilpailujen yhteydessä järjestetään myös Suomen Taikureiden "Minikongressi", johon saamme tänä vuonna ulkomaalaiseksi vieraaksi Kieron Johnsonin Englannista. Kieron on viime vuosina niittänyt mainetta hyvin omalaatuisilla, nerokkailla keksinnöillään ja herran myymät tuotteet ovat pyörineet useamman taikavälinefirman myyntilistojen kärjessä. Illan päätteeksi Kieron on luvannut esittää "Regurgitation Show":nsa. Kyseessä on hyvin fyysinen esitys, johon pystyy vain kourallinen ihmisiä koko maailmassa. 3.10. se on mahdollista nähdä livenä Nyyrikissä!


Ravintolataikuuden SM-finaali alkaa klo 20 ja kilpailun tuomarit koostuvat pääasiassa paikalle saapuvasta yleisöstä. Mikäli sinä ja/tai seurueesi olette kiinnostuneita arvostelemaan taikureita, ilmoitathan asiasta etukäteen, niin seurueenne pääsee sisälle seuraamaan kilpailuja parhailta paikoilta ja ilman sisäänpääsymaksua! (Sisäänpääsy seuraamaan SM-finaalia ja loppushowta 10e.)


Kongressimaksu on Suomen Taikurit Ry:n jäsenille 30e ja muille 40e. Kilpailuun osallistuminen maksaa 20e. Kilpailujen karsinnnat järjestetään samana päivänä Nyyrikissä klo 16 alkaen.


Kieron pitää luennon vain taikureille klo 18.00 alkaen.


Kilpailujen palkinnot:

1. 250e

2. 150e

3. 100e


http://www.nyyrikki.net/109 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page